Szakcikkek

Az Új Generációs Rapid Darálók A Körgazdaság Alapját Jelentik – Hamar Megtérül Az Olcsó Fenntartás

Az Új Generációs Rapid Darálók A Körgazdaság Alapját Jelentik – Hamar Megtérül Az Olcsó Fenntartás

20 éve nem volt olyan jelentős fejlesztés az abszolút piaci úttörőnek számító svéd Rapidnál, mint amit a 2019-es K-show-n jelentettek be. A kisméretű OneCUT PRO nem csak takarékos, hanem átértelmezi a házon belüli ipari műanyag újrahasznosítást, hiszen a központi darálással szemben a helyi megoldás jobb minőséget és kevesebb munkát jelent. – A legmagasabb minőségű műanyagdarálókról van szó, amit természetesen meg kell fizetni, ám mindez hamar megtérül, hiszen a gép akár 80 százalékkal kevesebbet fogyaszthat a korábbi Rapid darálókhoz képest is! – hívta fel a figyelmet a Thege-Plastic Kft. ügyvezetője. Nem elhanyagolható, hogy akár 40 százalékos vissza nem térítendő támogatás érhető el az új gépekre, melynek lehívásához vállalkozásunk teljeskörű segítséget nyújt – tette hozzá Konkoly-Thege István.
Hátat Fordíthat Az Élelmiszeripar A Műanyag Csomagolóanyagoknak?

Hátat Fordíthat Az Élelmiszeripar A Műanyag Csomagolóanyagoknak?

Az élelmiszeripar történetének egyik legnagyobb kihívása elé néz. Az Európai Unió a termékcsomagolásokat érintő előírások új szabályozását szorgalmazza, és ezek bevezetése a magyarországi vállalkozásokra is nagy hatással lesz majd. Hogyan lehet fenntarthatóbb módon használni a műanyagokat az élelmiszeriparban vagy akár az élet más területén? A Thege-Plastic Kft. cikkében a nanoanyagoktól az extrúderekig próbál betekintést nyújtani a műanyagokat övező kényes helyzetbe.

Cookie-kat és egyéb technológiákat használunk. Ezeket weboldalüzemeltetésre, statisztikákra, tartalmak és hirdetések, ajánlatok személyre szabására, valamint az így gyűjtött adatok média-, reklám- és elemzőpartnereinkkel való megosztására használjuk. Partnereink ezeket kombinálhatják más adatokkal. Az Elfogadás gombra kattintva Ön mindezeket elfogadja. Hozzájárulása tartalmát a További beállítások alatt állíthatja be, amelyet bármikor módosíthat. Részletes cookie és adatvédelmi szabályzat.