Hírek

Haitian Open House 2023 - Németország

Haitian Open House 2023 - Németország

Idén is elsöprő sikert aratott a HAITIAN nyíltnap!
Bemutatkozik a HAITIAN Smart Solutions Applications

Bemutatkozik a HAITIAN Smart Solutions Applications

Idén Kínában debütáltak a HAITIAN saját gyártású perifériái: kompakt hűtők, központi és mobil szárító rendszerek és még sok más újdonság! Tekintse meg a bemutató videót!
Itt a fordulat, ez már nem az összeszerelő üzemnek csúfolt ország

Itt a fordulat, ez már nem az összeszerelő üzemnek csúfolt ország

Egyre-másra erősödnek fel azok a hangok, amelyek szerint a magyar gazdaság egyik legnagyobb problémája az, hogy összeszerelő üzemmé vált az ország. Konkoly-Thege Máté, az ipari gyártógépek értékesítése és szervizelése terén negyvenéves tapasztalattal rendelkező Thege-Plastic Kft. ügyvezetője szerint viszont a Magyarországon működő külföldi vállalatok alkalmazottjai többszörös hozzáadott értéket állítanak elő az innováció terén. Már csak ezért is megilleti őket a nagyobb tisztelet.
„A Műanyagot Bűnbaknak Kiáltották Ki, Miközben Nincs Megfelelő Alternatívája”

„A Műanyagot Bűnbaknak Kiáltották Ki, Miközben Nincs Megfelelő Alternatívája”

Az idei második félévtől Magyarországon tilos bizonyos egyszer használatos műanyagtermékek, továbbá oxidatív úton lebomló műanyagból készült termékek forgalomba hozatala. Hogyan hatott a tiltás a műanyagipari szereplőkre? Hogyan állnak a kérdéshez a fogyasztók? Milyen gépoldali fejlesztések segíthetnek a hazai vállalatoknak abban, hogy az új szabályozásnak megfelelő termékeket gyárthassanak? Konkoly-Thege Mátéval, a műanyagipari gépek és ipari robotok kereskedelmével foglalkozó Thege-Plastic Kft. ügyvezetőjével jártuk körül a témakört.
Az ORIGO Cikkezett Rólunk!

Az ORIGO Cikkezett Rólunk!

Az ORIGO cikkezet rólunk, mivel az Electrolux-nak és a Husquarna-nak is beszállító VA Elektronika Zrt. a Thege-Plastic Kft. segítségével cserélte le gépparkját. A magyar vállalat fröccsöntő műhelyében még az 1980-as években gyártott gépek látták el a szolgálatot, melyek megbízhatósága az évek során megkopott, ezért arra a döntésre jutottak, hogy érdemes lesz a gépparkot modernebbre és nem utolsó sorban környezetbarátabbra cserélni.
Partnereinkkel Az Index-En Is Szerepeltünk

Partnereinkkel Az Index-En Is Szerepeltünk

Gyakorlatilag a műanyagiparban kihagyhatatlan a K-show, amire cégünk is kiemelten készült, a többi között a Polimerek Magazin címlapján hívtuk fel a figyelmet a rendezvényre. A rendezvény után pedig sajtóanyagot adtunk ki, melyen bemutattuk, hogy az iparági szereplők hogyan léptek fel a környezetszennyezés ellen. Kiemeltük a Rapid új darálóját, a oneCUT PRO-t, mely elődeinél akár 80 százalékkal kevesebb energiát használ. A ChenHsong is több fronton lép fel a károsítás ellen, például a szén-dioxid-kibocsájtás és az újrahasznosított anyagok felhasználásának terén. A japán JSW teljesen elektromos fröccsöntőgépei voltak továbbá kiemelve cikkünkbe, melyet az Index mellet lehozott az Origó, a Növekedés.hu és a Márkamonitor is, csak hogy néhányat említsünk.

Cookie-kat és egyéb technológiákat használunk. Ezeket weboldalüzemeltetésre, statisztikákra, tartalmak és hirdetések, ajánlatok személyre szabására, valamint az így gyűjtött adatok média-, reklám- és elemzőpartnereinkkel való megosztására használjuk. Partnereink ezeket kombinálhatják más adatokkal. Az Elfogadás gombra kattintva Ön mindezeket elfogadja. Hozzájárulása tartalmát a További beállítások alatt állíthatja be, amelyet bármikor módosíthat. Részletes cookie és adatvédelmi szabályzat.