Rólunk

Rólunk

A Thege Plastic Kft.-nek több mint 40 éves tapasztalata van a fröccsöntés területén, ugyanis ennyi ideje értékesít és szervizel műanyag fröccsöntőgépeket és azok perifériális berendezéseit.

Év tapasztalat
40+
Forgalmazott márka
10+
Szakértő kolléga
14

Cégünkről

Egy történelmi családi háttérnek meg kell felelni. A 40 éves ipari tapasztalattal rendelkező Thege-Plastic Kft. alapítói magunkban hordozzuk Konkoly-Thege Miklós csillagász, a Magyar Meteorológiai Intézet egyik megálmodójának és a Normafánál található csillagvizsgáló alapítójának, illetve a nagypapa szellemi hagyatékát, aki 1964-ben a PAX golyóstoll gyártásához behozta Magyarországra az első műanyag fröccsöntő gépet.

Cégünkről

Azóta sok idő telt el és már büszkén mondhatjuk, hogy a családi vállalkozású cég mára a teljes műanyagipart lefedi az extrudálástól az újrahasznosításon keresztül a gumiiparig, komplett, automatizált gyártórendszerek a megrendelő igényeire szabva, beleértve a gépek programozását, összehangolását végezzük.

A cég saját szektorában elsőként nyitott Kína felé felismerve az igényt az olcsóbb, de minőségileg egyre inkább felzárkózó távol-keleti gépek irányába, amilyenek például a ChenHsong,a világon a második legnagyobb volumenú fröccsöntő gépek gyártójának, vagy legújabb partnerünknek, a Haitant cégnek a termékei. Mindeközben továbbra is portfólióban tartottuk a legmagasabb minőséget képviselő német és japán cégeket, mint a JSW , a Maplan, vagy a Technotrans-GWK.

Több hazai nagy cég, mint az Electrolux, vagy a Husquarnának is beszállító VA Elektronika Zrt. a segítségünkkel cserélte le gépparkját, amivel nem csak a gépeket modernizálták, de jelentős energia megtakarítást is elértek.

Az ügyvezetést és az értékesítést ma is családunk végzi. Édesapám, a testvérem és én. Természetesen a siker záloga a tökéletes összhangban működő munkatársak csapata.

Bízunk benne, hogy Önökkel is találkozhatunk!

Konkoly-Thege István

Csapatunk

Ismerje meg tapasztalt csapatunk!

  • Csapatunk

    Konkoly-Thege Máté

    Igazgató

Cookie-kat és egyéb technológiákat használunk. Ezeket weboldalüzemeltetésre, statisztikákra, tartalmak és hirdetések, ajánlatok személyre szabására, valamint az így gyűjtött adatok média-, reklám- és elemzőpartnereinkkel való megosztására használjuk. Partnereink ezeket kombinálhatják más adatokkal. Az Elfogadás gombra kattintva Ön mindezeket elfogadja. Hozzájárulása tartalmát a További beállítások alatt állíthatja be, amelyet bármikor módosíthat. Részletes cookie és adatvédelmi szabályzat.